LIFT! Meditatie

In vrijheid samenleven, in verbondenheid creëren, dit is waar wij vanuit Living in Freedom Together voor staan.

 

 

Onze krachten bundelen we met een aanbod aan inspirerende activiteiten, terugkerende rituelen, gericht op connectie met je ware bron en het verhogen van je geluk. Je vind hier een deel van het aanbod, kijk op Lift-meditatie.nl voor meer activiteiten, waaronder de Golden Ceremony!

Yin Yoga, Meditatie
Cacao & Drum

Een helende & liefdevolle reis naar je hart

Samen met Jacqueline Beeren begeleiden we je op een helende en liefdevolle reis naar je hart.

Dit doen we met onder meer Yin Yoga, Meditatie, Cacao en Drum. Dit zorgt ervoor dat je diep in jezelf kunt zakken en verbinding kunt maken met wat er in je leeft.

Cacao wordt in Midden- en Zuid-Amerika gezien als een heilige plant met helende eigenschappen. Het wordt ook wel ‘food of the Gods’ genoemd. De rauwe, pure cacao bevat stofjes die je helpen om dieper in jezelf te zakken, onder de ruis van je gedachten. Het verzacht het hart en het ontspant de spieren, de gewrichten en het centrale zenuwstelsel. Het vermindert daardoor stress en het verhoogt ons geluksgevoel.

Hoe ziet deze ceremonie eruit?

We nemen rustig de tijd om aan te komen en een persoonlijke intentie te zetten. We drinken met aandacht de warme, helende cacao. Daarna kun je je overgeven aan Jacqueline die je begeleid in een serie hart-openende yin yoga houdingen. Brigitte begeleid ons op de drum en met zang waardoor de aandacht nog dieper naar binnen kan gaan. We sluiten af met een liefdevolle hart meditatie. Daarna is er tijd om ervaringen op te schrijven en eventueel te delen.

 

 

Yin groep:

Meditatie avond van 20.00 – 21.30 uur in de praktijk te Doetinchem.

Met de herfst in aantocht en in de koude verte het uitzicht op de start van een nieuw jaar, gaat LIFT! Meditatie van start met een yin cirkel, gericht op het versterken van de vrouwelijke energie, op de behoefte tot gelijkgestemdheid en elkaar te bekrachtigen en het vermogen tot ontvangen vanuit stilte. 

Geleide meditatie oefeningen, klanken met de stem, de hartslag van de drum worden in balans gehouden met stilte, met de afwezigheid van doen en met onvoorwaardelijke verbondenheid en acceptatie. 

Iedere week komen we van 20.00-21.30 uur samen in de praktijk te Doetinchem om dit vorm te geven. Wat betreft de kosten wordt er gewerkt met waardebepaling achteraf, via tikkie. Aanmelden kan via het aanmeldformulier en de groep gaat van start vanaf drie deelnemers.

 

In de menubalk onder Lift! Meditatie vind je mijn beschreven inspiratie, opgedaan na bijeenkomsten.