Body – Mind – Soul – Clean Up!

Ga jij 10 weken de uitdaging aan met jezelf, gericht op healing, voeding, meditatie en natuur?

De mensheid begint wakker te worden op een grotere schaal, met daarbij de behoefte om beter voor onszelf en onze leefomgeving te zorgen. Globaal zijn er vele initiatieven die helpen bij het verschonen van onze wereld, vanuit het grote macro nivo, naar het allerkleinste micro nivo. De Ocean Clean Up is één van de vele inspirerende en zo belangrijke ontwikkelingen. Parallel hieraan kunnen we hierbij, zoals het spreekwoord al zegt, bij onszelf beginnen met deze ‘Clean Up’. Bij een bewust leven passen basisingrediënten die kunnen ondersteunen om een vrijer, gelukkiger en puur leven te kunnen leiden. Puur in Leven wil je hier graag bij helpen.

Puur in Leven biedt jou een volledig, op maat gemaakt programma, gericht op het opschonen van jezelf op de drie hoofdvlakken van Body – Mind – Soul. Er zal worden aangesloten bij wat jij al voor jezelf doet in bewust leven en we onderzoeken samen welke uitdagingen je aan zou willen gaan. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in je voedingspatroon (met Anthony William als inspiratiebron), in het starten met een dagelijks ‘Bos bad’, meditatieve oefeningen en het behandelen van traumatische ervaringen. Hierbij kan op wens gebruik gemaakt worden van plantmedicijnen. Een belangrijke achterliggende visie is, dat jijzelf je stappen bepaalt, dat jijzelf de regie hebt over je leven en dat het vaak beter werkt om kleine veranderingen structureel aan te brengen, dan grote, moeilijk vol te houden veranderingen aan te brengen.

Spreekt het programma je aan? Meld je aan via het contactformulier onder vermelding van de Body-Mind-Soul Clean Up! Je kunt zonder wachtlijst bij me terecht. Het volgen van dit programma, bestaande uit 10 afspraken, eventueel aangevuld met app-contact, kost 750,= totaal. Mogelijk kom je hierbij in aanmerking voor een gedeelte vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.