LIFT! Meditatie

Heb je behoefte aan verstilling en verdieping en wil je je graag ‘gelift’ voelen boven het dagdagelijkse bestaan? Wil je ontdekken welke lagen er in jouw individu bevinden en leren hoe je deze kunt bereiken? 

LIFT is een spiksplinternieuw non-profit initiatief gericht op de kennismaking met je eigen persoonlijke frequentie van bewust-zijn en helpt je deze te verhogen. Door middel van meditatieve oefeningen, gecombineerd met het delen van wijsheid met elkaar, nemen we de tijd en ruimte om een persoonlijke innerlijke reis vorm te geven. Via improvisatie wordt er vanuit inspiratie en ingeving gewerkt, afgestemd op jouw persoonlijke intentie.

Yin Yoga, Meditatie
Cacao & Drum

Een helende & liefdevolle reis
naar je hart op 10 april van 19.00 – 21.30 uur

Samen met Jacqueline Beeren begeleiden we je deze middag op een helende en liefdevolle reis naar je hart.

Dit doen we met onder meer Yin Yoga, Meditatie, Cacao en Drum. Dit zorgt ervoor dat je diep in jezelf kunt zakken en verbinding kunt maken met wat er in je leeft.

Cacao wordt in Midden- en Zuid-Amerika gezien als een heilige plant met helende eigenschappen. Het wordt ook wel ‘food of the Gods’ genoemd. De rauwe, pure cacao bevat stofjes die je helpen om dieper in jezelf te zakken, onder de ruis van je gedachten. Het verzacht het hart en het ontspant de spieren, de gewrichten en het centrale zenuwstelsel. Het vermindert daardoor stress en het verhoogt ons geluksgevoel.

Hoe ziet deze middag eruit?

We nemen rustig de tijd om aan te komen en een persoonlijke intentie te zetten. We drinken met aandacht de warme, helende cacao. Daarna kun je je overgeven aan Jacqueline die je begeleid in een serie hart-openende yin yoga houdingen. Brigitte begeleid ons op de drum en met zang waardoor de aandacht nog dieper naar binnen kan gaan. We sluiten af met een liefdevolle hart meditatie. Daarna is er tijd om ervaringen op te schrijven en eventueel te delen.

Praktische informatie:

  • Wanneer: zondag 10 april
  • Tijdstip : 19.00 – 21.30 uur
  • Waar: De Kruisberg, Doetinchem (studio Yoga-ja)
  • Aantal plekken beschikbaar: aanmelden is niet meer mogelijk, de ceremonie is volgeboekt.
  • Bijdrage: €35,-

​Wil je meer lezen over de positieve eigenschappen van cacao kijk dan hier: https://nl.purekakaw.com/pages/health-benefits-effects-cacao

Yin groep:

Iedere dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur in de praktijk te Doetinchem.

Met de herfst in aantocht en in de koude verte het uitzicht op de start van een nieuw jaar, gaat LIFT! Meditatie van start met een yin cirkel, gericht op het versterken van de vrouwelijke energie, op de behoefte tot gelijkgestemdheid en elkaar te bekrachtigen en het vermogen tot ontvangen vanuit stilte. 

Geleide meditatie oefeningen, klanken met de stem, de hartslag van de drum worden in balans gehouden met stilte, met de afwezigheid van doen en met onvoorwaardelijke verbondenheid en acceptatie. 

Iedere dinsdagavond komen we van 20.00-21.30 uur samen in de praktijk te Doetinchem om dit vorm te geven. Wat betreft de kosten wordt er gewerkt met waardebepaling achteraf, via tikkie. Aanmelden kan via het aanmeldformulier en de groep gaat van start vanaf drie deelnemers.

Bij de weg, in de menubalk onder Lift! Meditatie vind je mijn beschreven inspiratie, opgedaan na bijeenkomsten.