LIFT! Meditatie

Heb je behoefte aan verstilling en verdieping en wil je je graag β€˜gelift’ voelen boven het dagdagelijkse bestaan? Wil je ontdekken welke lagen er in jouw individu bevinden en leren hoe je deze kunt bereiken? 

LIFT is een spiksplinternieuw non-profit initiatief gericht op de kennismaking met je eigen persoonlijke frequentie van bewust-zijn en helpt je deze te verhogen. Door middel van meditatieve oefeningen, gecombineerd met het delen van wijsheid met elkaar, nemen we de tijd en ruimte om een persoonlijke innerlijke reis vorm te geven. Er wordt vanuit inspiratie en ingeving gewerkt, met houvast aan een wekelijks thema.

Yin groep:

Met de herfst in aantocht en in de koude verte het uitzicht op de start van een nieuw jaar, gaat LIFT! Meditatie van start met een yin cirkel, gericht op het versterken van de vrouwelijke energie, op de behoefte tot gelijkgestemdheid en elkaar te bekrachtigen en het vermogen tot ontvangen vanuit stilte. 

Geleide meditatie oefeningen, klanken met de stem, de hartslag van de drum worden in balans gehouden met stilte, met de afwezigheid van doen en met onvoorwaardelijke verbondenheid en acceptatie. 

Op de dinsdagavond vanaf 12 oktober komen we van 20.00-21.30 uur samen in de praktijk te Doetinchem om dit vorm te geven. Wat betreft de kosten wordt er gewerkt met waardebepaling achteraf, via tikkie. Aanmelden kan via het aanmeldformulier en de groep gaat van start vanaf drie deelnemers.